Menü
Haber Arşiv
     

Belediye Başkanı Recayi Çağlar Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Mesaj Yayınladı

Peygamber Efendimiz (sav) Yüce Rabbimiz’in kendisine bahşettiği kutlu göreve layık ve ehil kişiliği ile bugün de Müslümanlar için en güzel örnektir. Kuran’da bildirilen, Allah’ın beğendiği ahlaka tam olarak sahip olan Peygamberimiz (sav) tüm alemlere örnek ve rehberdir.


Peygamber (SAV) efendimiz, bizlere örnek bir çok hususiyetleri şahsında taşımıştır. Bu hususiyetler; Çok iyi ve örnek bir insan olması, mükemmel bir aile reisi olması, Allah’ın indirdiği İslam’ı en güzel ve doğru biçimde tebliğ etmesi, Adaletli bir Devlet Başkanı olması, Allah’ın dinini yeryüzünde hakim kılmak için mücadele eden En büyük komutan olmasıdır.


Yaşamı şefkat, merhamet ve erdem demek olan Sevgili Peygamberimizin, bizlere işaret ettiği yön ve yaşam tarzını anlamalı, yaşamalı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretmeliyiz. Doğruluğun ve dürüstlüğün sembolü olan o yüce insanın insanlara gösterdiği mukaddes yolda yürümeliyiz. Dünya var oldukça kutlanacak olan bu haftanın, başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm halkımızın bu güzel ve kutlu haftasını tebrik ediyorum.

 

 


Haber tarihi: 16/04/2014
Haber Okunma: 3304
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google


Önceki: BELEDİYEMİZ ZABITA AMİRLİĞİ PERSONELİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI.
Sonraki: BELEDİYE BAŞKANI RECAYİ ÇAĞLAR EMNİYET TEŞKİLATININ 169. YILINI KUTLADI