Menü
Haber Arşiv
     

BELEDİYEDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Mart Seçimlerinin ardından Ak Parti’den Yeniçağa Belediye Başkanı seçilen Recayi Çağlar bugün Gerede İlçe Seçim kurulundan mazbatasını alarak görevine başladı. 



Ak Parti ilçe teşkilatı, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri ve Eski Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı törende, Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan Recayi Çağlar’ı tebrik ederek Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi. Kızıltan konuşmasının devamında 5 yıl boyunca görev yaptığımız dönemde hakları geçen tüm vatandaşlarımızdan helallik istiyoruz dedi ve Belediye Meclis Üyelerine ve Belediye Personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 


Yeni Belediye Başkanı Recayi Çağlar konuşmasında;” Öncelikle bizi bu göreve layık gören halkımıza şükranlarımı arz ediyorum. Belediye Başkanımız Ahmet Kızıltan’a bu güne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ateşten gömleği giydiğimizin, bu sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun farkındayız. İnşallah hakkı ile bu görevi yerine getiririz. Ben ve ekibim ilçeye hizmet için elimizden gelen her şeyi fazlası ile yaparak ilçemizin makus talihini inşallah değiştireceğiz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. ”dedi.

 


Konuşmaların ardından devir teslim gerçekleştirildi ve Başkan Recayi Çağlar dualarla görevine başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber tarihi: 02/04/2014
Haber Okunma: 5360
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google


Önceki: YENİÇAĞA BELEDİYESİ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ